Over ons

Over ons

Het product All Weather Tuft® is in 1996 ontwikkeld door Gertjan Ruijl. Op dat moment bestonden er binnen de paardensport alleen maar houtsnippers als bodemverbeteraar. Met dat idee is hij op zoek gegaan naar producten die hem beter geschikt leken om als buitenbodem te gebruiken. Dit was niet zo gemakkelijk. Het moest een bodem worden dat geschikt zou zijn in alle weersomstandigheden. Daarnaast moest het betaalbaar zijn er niet schadelijk voor het milieu. Na het geschikte materiaal gevonden te hebben is het product twee jaar lang intensief doorontwikkeld en is het product zelfs zo ontwikkeld dat het wordt geleverd met een grondstofverklaring voor gebruik binnen heel Europa. Verschillende fabrieken en experts werden betrokken bij het ontwikkelen van deze paardensportbodem, dat voor vele mensen een oplossing moest gaan bieden.

Nu, 20 jaar later blijkt het concept van All Weather Tuft enorm succesvol. Binnen Nederland liggen op dit moment al meer dan 1000 rijbanen die voorzien zijn van All Weather Tuft®. De paardensector groeit enorm. In Nederland zijn meer dan 400.000 mensen actief bezig met de paardensport. In de Nederlandse paardenhouderij is de omzet de laatste jaren flink gegroeid, van een half miljard euro in 1991 naar 1,2 miljard euro op dit moment. In de paardenwereld zijn er jaarlijks ruim 6000 evenementen die allemaal goed georganiseerd moeten worden. En dan hebben we het alleen nog maar over Nederland. Dit geeft aan dat het binnen de paardensector geen overbodige luxe is om een goed functionerende rijbaan, longeercirkel of trainingsmolen te hebben.

All Weather Tuft is als producent de enige officiële leverancier van de bodem. Uiteraard staat de klant bij All Weather Tuft centraal. De organisatie streeft de kernwaarden klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, service en advies, duurzaamheid, milieuvriendelijk, betaalbaar, gebruiksgemak en maatschappelijk ondernemen na. De kernopdracht van de onderneming is de klant en de gebruiker te voorzien van een altijd berijdbare bodem. Deze kernwaarden en kernopdracht maken All Weather Tuft uniek binnen de branche.

Wij staan te allen tijde garant voor onze producten en onze diensten. Kwaliteit, een milieuverantwoord product, een betaalbare prijs, gebruiksgemak en service staan voorop. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen ‘gewoon’ blijven naar onze klanten en authentiek zijn. Het persoonlijk contact met de klant staat bij ons daarom centraal.

All Weather Tuft heeft de ambitie om de belofte van ‘de altijd berijdbare bodem’ waar te maken, nu en in de toekomst!

Maak direct aan vrijblijvende afspraak

Maak een afspraak

Contactgegevens

All Weather Tuft CV
Benedenberg 120
2861 LJ Bergambacht
Telefoon: 06 546 313 20
Email: info@binnenbak.nl

Copyright © 2022 All Weather Tuft. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door Internetbureau Antum.